Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Tevens zijn wij op koopzondagen geopend en kunt u ook zonder afspraak bij ons binnenlopen. Wij verwelkomen u graag bij Hairstudio Luna!

Luna Israellian

20 jaar geleden vluchtte Luna als kind naar Nederland. Zij is geboren in Armenië maar door de vreselijke oorlog daar werd zij gedwongen met haar familie te vluchten. Dit was voor haar als kind ontzettend zwaar, niet alleen omdat Luna alles achter heeft moeten laten maar ook omdat zij opnieuw moest beginnen in een land waar alle gewoontes haar vreemd waren.

Maar niets heeft haar tegengehouden om hier in Nederland een bestaan op te bouwen. Na het volgen van de kappersopleiding in 1996 en de nodige werkervaring te hebben opgedaan heeft Luna in 2003 haar eigen kapperszaak geopend in Groningen. Helaas werd dit pand verkocht waardoor Luna hier niet kon blijven. Maar waar een deur dicht gaat opent Luna een andere en zo is ze in 2006 in de Oude Molenstraat in Assen gestart waar ze inmiddels al 10 jaar met succes de kapsalon runt. Daarnaast heeft ze twee en half jaar geleden een zaak geopend aan de Oude Ebbingestraat in Groningen wat zich inmiddels ook heeft bewezen als een succesvol bedrijf!